Onze luxe voertuigen voor iedere gelegenheid

Welkom bij Luxury Transport Service

Een toonaangevend vervoersbedrijf met gevarieerde diensten en professionele chauffeurs. Wij hebben een gevarieerd wagenpark van luxe tot zeer luxe wagens en minibussen. U kunt ons reserveren per uur, dagdeel of per service. Uw comfort en veiligheid zijn voor ons prioriteit.

ONZE MISSIE

Bij Luxury Transport Service zijn wij 100% toegewijd aan klantenservice en tevredenheid. Ons doel is om u te voorzien van luxe taxi services gericht op kwaliteit, consistente prestaties en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

UW BOEKING

We hebben een vriendelijk en behulpzaam team klaar staan om uw boekingen, specifieke eisen en meer te bespreken. Vanaf uw eerste telefoontje, e-mail of online verzoek, zorgen wij er voor dat uw reservering soepel en efficiënt wordt verwerkt.

UW REIS

De nieuwste S-Klasse, E-Klasse en V-Klasse Mercedes voertuigen bieden u ultieme veiligheid, betrouwbaarheid en stijlvol comfort. Wij garanderen stiptheid van onze chauffeurs, die altijd vóór de afgesproken ophaaltijd aanwezig zullen zijn.

Al uw comfort aan boord van onze luxe voertuigen

Onze luxe voertuigen zijn net zo comfortabel als thuis: Gratis WiFi aan boord, comfortabele stoelen en airconditioning. Want waarom zou u als u reist niet voor het beste kiezen?

Onze luxe voertuigen zijn ruim en comfortabel ingericht en u wordt vervoerd door vriendelijke en correct geklede chauffeurs in auto’s van het hogere segment. Daarnaast staat kwaliteit centraal. Op tijd komen heeft bij ons extra aandacht en wij stellen hoge eisen in onze planning om er voor te zorgen dat u altijd op tijd op uw bestemming bent.
NAAR DIENSTENTAXI BOEKEN

Diensten

Bij ons bent u op het juiste adres voor verscheidene services. Naast de genoemde diensten bieden wij uiteraard ook maatwerk. Laat ons uw wensen weten.

Zakelijk vervoer

Regematig vervoer nodig? Met een zakelijk account regelt u eenmalig dat wij voortaan op afgesproken tijden, dagdelen of dagen voor u klaar staan.


LEES MEER

Luchthaven vervoer

Met ons verzekert u, uzelf dat u in stijl, op elk gewenst moment rechtstreeks van of naar Schiphol en diverse regionale luchthavens vervoerd wordt.


LEES MEER

Evenementen

Wij kunnen u overal ophalen en afzetten daarnaast kunnen wij u later wanneer u genoten heeft, tevens weer ophalen en afzetten op elk gewenste bestemming.


LEES MEER

Boek uw taxi nu online of telefonisch op: +31646113862

Wij zijn 24/7 beschikbaar en bij ons zijn er geen verborgen kosten.

Over ons

Wij zijn toonaangevend vervoersbedrijf met gevarieerde diensten en professionele chauffeurs. Wij hebben een gevarieerd wagenpark van luxe tot zeer luxe wagens en minibussen. Uw comfort en veiligheid zijn voor ons prioriteit.

Kom in contact

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: +31646113862

Website: www.luxury-transportservice.nl.nl

Volg ons op social media

Представляем вам один из лучших сайтов о Joomla